Deegbollen voor ronde pizza's
Er zit een groot verschil tussen de fabrieksdeegbollen en de zelfgemaakte deegbollen.
Neem bijvoorbeeld de pizza's uit Italië, deze hebben een andere smaakbeleving en liggen niet zo zwaar op de maag
en dat komt omdat deze allemaal met zelfgemaakt deeg bereid worden.
PizzArie maakt de deegbollen precies zoals de pizzaiolo's dat in Italië doen.
Wil je het zelf ook voor je restaurant proberen, maar heb je geen know how en/of tijd bestel dan de deegbollen van PizzArie.
De deegbollen zijn goed te bewaren in de vriezer.
Soorten deegbollen qua gewicht
Wil je de Napolitaanse pizza maken (deze heeft een normale bodem met een dikke luchtige korst)
dan krijg je bollen van ca 270 gram,
Wil je de traditionele Italian style pizza maken (deze heeft een normale dikte en normale korst)
dan krijg je bollen van ca 240 gram.
Wil je de Bari style pizza maken (deze is zonder korst dun en krokant)
dan krijg je bollen van ca 200 gram.
Minimale afname 50 deegbollen
Je dient minimaal 2 dagen van te voren via: Mail info@pizzarie.nl / WhatsApp 06 28216606
of gewoon telefonisch contact op te nemen om je order en wensen te bespreken en te plaatsen.
Nadat je hebt afgerekend gaat PizzArie met je bestelling aan de gang.